Aantal Units

14

Unit

Unit 135 tot 325 m2

Parkeerplaatsen

3 tot 8 per unit

Bemmel Business Center

Op bedrijventerrein Houtakker II hebben wij het genoegen u een onder architectuur ontwikkeld, uiterst representatief en modern bedrijfsverzamelgebouw aan te mogen bieden. Een bedrijfsverzamelgebouw dat wij ontwikkeld hebben op bedrijvenpark Houtakker II in de gemeente Lingewaard. “Bemmel Business Center”, zoals het bedrijfsverzamelgebouw heet, bestaat uit veertien (14) hoogwaardige, zelfstandige, multifunctionele Business Units van uiteenlopende metrages. De units hebben een bruto vloeroppervlakte van respectievelijk circa 141 m2, circa 179 m2,, 187 m2 en circa 287 m2 verdeeld over twee bouwlagen, zijn flexibel indeelbaar en het is mogelijk de Business Units onderling te koppelen. Hierdoor kunt u dus een grotere Business Unit realiseren.

Bemmel Business Center is gelegen op een ruim perceel van ruim 3.000 m2 en in totaal zijn er 31 parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein.

Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor en zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

Projecten

Arnhem Business Center

Arnhem - 11 Business Units

Bemmel Business Center

Bemmel - 14 Business Units

Niet gevonden wat je zoekt?

Meld je aan als zoeker! Wij bouwen en ontwikkelen bedrijfshuisvesting op maat. Wellicht dat wij ook voor u een nieuw bedrijfspand kunnen ontwikkelen, of wellicht dat één van onze andere ontwikkelingen interessant is voor u?