Visualisatie zijaanzicht vanaf de grond van de voorkant van een bedrijfsunit in een bedrijfsverzamelgebouw in Arnhem
10 Business Units

11 units

Verschillende metrages

Unit 153 - 345 m²

2 - 8 Parkeerplaatsen pet unit

2 tot 3 per unit

Arnhem Business Center

Op bedrijventerrein IJsseloord II (gelegen in de gemeente Arnhem) hebben wij het genoegen u een onder architectuur ontwikkeld, uiterst representatief en modern bedrijfsverzamelgebouw aan te mogen bieden. ‘Arnhem Business Center’’, zoals het bedrijfsverzamelgebouw gaat heten, bestaat uit 11 hoogwaardige, zelfstandige, multifunctionele Business Units van uiteenlopende metrages. De units hebben een bruto vloeroppervlakte van respectievelijk circa 298 m² en 345 m² verdeeld over drie bouwlagen en 153m², 170m², 173m², 182m², 190m², 191m² 212m² en 301m² verdeeld over twee bouwlagen, zijn flexibel indeelbaar en het is mogelijk de Business Units onderling te koppelen. Hierdoor kunt u dus een grotere Business Unit realiseren.

Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

IJsseloord II beschikt over een centraal gelegen parkeergelegenheid. Als aanvulling hierop beschikt Arnhem Business Center ook nog over 28 parkeerplaatsen op eigen terrein.


Projecten

Visualisatie zijaanzicht in vogelvlucht van de voorkant van een bedrijfsunit in een bedrijfsverzamelgebouw in Arnhem

Arnhem Business Center

Arnhem - 11 Business Units
Visualisatie zijaanzicht in vogelvlucht van bedrijfsunit in vogelvlucht gelegen te Bemmel

Bemmel Business Center

Bemmel - 14 Business Units

Niet gevonden wat je zoekt?

Meld je aan als zoeker! Wij bouwen en ontwikkelen bedrijfshuisvesting op maat. Wellicht dat wij ook voor u een nieuw bedrijfspand kunnen ontwikkelen, of wellicht dat één van onze andere ontwikkelingen interessant is voor u?