Dit zijn wij

Van Kesteren Business & Real Estate

Vastgoed is meer dan een hobby: het is mijn passie.

In vastgoed kan ik veel van mijn creativiteit en ondernemerschap kwijt. In de afgelopen twintig jaar heb ik veel kennis en ervaring opgedaan, een groot netwerk opgebouwd en ben ik betrokken geweest bij honderden vastgoeddeals. Iedere keer stond ik er weer op dezelfde wijze in: professioneel, met kennis van zaken, no-nonsense en afspraak is afspraak. Daarbij maakte het geen verschil of ik voor eigen rekening handelde, of juist voor rekening van anderen. Mijn aanpak was altijd dezelfde.

En dit alles is precies wat je ook vandaag de dag vindt bij mijzelf en mijn medewerkers.

Ik vind het mooi hoe ieder object steeds weer anders is. Hoe dezelfde objecten door het gebruik van andere materialen zo onderscheidend kunnen ogen, zo anders kunnen zijn in gebruik en zo verschillend kunnen zijn in beleving. Soms kan een kleine aanpassing al leiden tot een compleet ander resultaat. Dat wat de een waardeert, kan op de ander een afstotende werking hebben. Bij vastgoed is dit hetzelfde. Vastgoed is dus net als kunst. En wij zijn de vastgoedkunstenaars (uiteraard wel kunstenaars die vorm en functie in het oog houden).

Wil je zakendoen, kennismaken of iets kopen of verkopen? Kom gerust langs om kennis te maken, of bel me even: 0318 - 240 330. Mailen kan ook: marco@vankesteren.nl.

Projecten

Visualisatie zijaanzicht in vogelvlucht van de voorkant van een bedrijfsunit in een bedrijfsverzamelgebouw in Arnhem

Arnhem Business Center

Arnhem - 11 Business Units
Visualisatie zijaanzicht in vogelvlucht van bedrijfsunit in vogelvlucht gelegen te Bemmel

Bemmel Business Center

Bemmel - 14 Business Units